Нові правила розміщення вивісок та табличок травень 2012

Уряд України регламентувало порядок і умови розміщення вивісок і табличок, внісши відповідні зміни до Типових правил розміщення зовнішньої реклами. 

Згідно з постановою № 495 від 23 травня 2012 р, оприлюдненим у середу, максимальна площа поверхні табличок і вивісок визначена в 3 кв. м. Крім того, вони повинні розміщуватися без втручання в несучі конструкції, легко демонтуватися, не повинні повторювати зображення дорожніх знаків і розміщуватися на недобудованих об'єктах. При цьому встановлено, що вивіски і таблички не є рекламою. "Забороняється вимагати від суб'єктів господарювання будь-які документи для розміщення вивісок або табличок, не передбачених законодавством", - йдеться в постанові. 

Як повідомлялося 22 травня 2012 р, Верховна Рада Україна прийняла в першому читанні як закон законопроект № 9642 забороняє вживання, продаж і рекламу тютюнових виробів на стадіонах Євро-2012. А в січні Київська міська державна адміністрація своїм розпорядженням встановила мораторій на розміщення деяких видів зовнішньої реклами.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Цитати великих рекламістів

Що означає термін «классифайд» (класіфайд)?

Що таке копірайтинг?